+32 (0)496 86 60 50

Hoe gaan wij te werk?

Website Optimalisatie

Eerst doen wij een grondige analyse van uw website en onderzoeken uw huidige positie binnen Google. Deze positie wordt bepaald aan de hand van tientallen factoren. Een website analyse geeft ons inzicht hoe uw website presteert op al deze punten.

Hiena stellen wij een adviesdocument op met adviezen hoe uw website beter te optimaliseren om zo een top10 positie te bekomen.

Het is mogelijk dat u zelf deze wijzigingen doorvoert of dat wij deze voor u uitvoeren.

Zoekwoord Analyse

Voor we kunnen starten met het doorvoeren van de wijzigingen is er een grondige keyword analyse vereist. Zoekwoorden (keywords) vormen de basis van ieder optimalisatie proces voor zoekmachines.

Met een keyword analyse weet u zeker dat deze basis stevig gelegd wordt.

Wij zoeken samen met u naar de juiste zoekwoorden die tevens de meeste bezoekers opleveren om uw website zo hoog mogelijk te laten noteren bij de belangrijkste zoekmachines (Google dus).

Concurrentie Analyse

Wij gaan onderzoeken wie de concurrentie is en naar aanleiding hiervan zullen wij een aanpak analyse opzetten zodat de concurrentie ingehaald kan worden.

Zoekmachine Optimalisatie

Ook analyseren wij uw website om te kijken of Google uw website goed kan lezen.

Wij zullen een Adviesdocument opzetten met adviezen hoe uw website beter gelezen kan worden door de belangrijkste zoekmachines (Google dus).

Link Optimalisatie

Naast “Website Analyse”, “Zoekwoord Analyse”, “Concurentie Analyse” en “Zoekmachine optimalisatie” komt één van de belangrijkste zaken van SEO (Search Engine Optimization), namelijk “Link Optimalisatie”.

Wij zullen uw website dan ook een gezond onsite & offsite linkprofiel geven.

Onderhoud

Eenmaal uw website een top10 positie heeft bereikt in Google is het onze taak deze positie te blijven handhaven en te streven naar een top5 positie en hoger.

Het is tevens belangrijk dat de concurrentie constant in de gaten wordt gehouden, als uw website eenmaal een top10 positie binnen Google heeft bereikt.

Elke maand zullen wij dan ook de optimalisatie bijsturen zodat de top10 positie behouden blijft.

Contacteer Ons

SEOCO

Achterdreef 70

9270 Laarne

België

BTW: BE 0787 029 096

Tel: +32 (0) 496 86 60 50

Email: info(at)seoco.be

Log in